Dé kweekvijver voor de verhalen van de creatieven van nu. 

Pan Asian Stories ontdekt, ontwikkelt en presenteert het geschreven werk van Nederlandse creatieven met een band met Azië. Het is een kweekvijver om een podium te bieden aan nieuwe perspectieven in het literaire landschap. Deelnemers zijn beginnende schrijvers die werken in diverse genres. 

 

Pan Asian Stories is een traject van een jaar om nieuwe Aziatisch-Nederlandse schrijvers te ontwikkelen, een podium te geven en te publiceren. In een workshoptraject werken circa tien ongepubliceerde schrijvers die allen een band met Azië hebben ieder aan hun eigen tekst rondom een bepaald thema. Dit doen zij in groepjes tijdens workshops en door individuele begeleiding van mensen uit het vak. Daarnaast wordt er gekeken naar podia, offline en online, om de schrijvers en hun werk te presenteren. Het traject werkt toe naar een publicatie in een fysieke bundel.

Volg deze pagina en de socials om meer te leren over dit programma, het talentprogramma, leer de 2022 talenten kennen, en volg hun werk en de schrijvers die dit project met ons tot stand brengen.

Updates

Partners