Pan Asian Collective presenteert
de 1e Pan Asian Awards

Aziatisch Nederlands talent in bloei
Nederland is diverser dan ooit. Anno 2023 zijn er meer dan 1,2 miljoen Nederlanders met Aziatische roots. Onder hen bevinden zich enorm veel talenten die in verschillende lagen van de samenleving impact creëren in hun werkveld. Wie zijn deze talenten? Hoeveel weet je te noemen? Pan Asian Collective (PAC) brengt de grote verscheidenheid aan succesverhalen en perspectieven samen en initieert de Pan Asian Awards, die de movers en shakers met Aziatische roots in de schijnwerpers zet.

Hiermee wil PAC herkenning van de grote diversiteit binnen Aziatisch-Nederlandse communities creëren en een stap zetten richting meer inclusie in de samenleving. Ook is het een erkenning voor groot talent en leiderschap in de culturele, publieke en commerciële sector. Niet iedereen wordt gelijk geboren als een ster. Om je droom te verwezenlijken, vergt dit moed, doorzettingsvermogen en veerkracht – eigenschappen die hoog in het vaandel staan in Aziatische culturen en die we door willen geven aan volgende generaties.

Bekijk de Pan Asian Awards 2023 aftermovie door Armando Ello

Bestel het Pan Asian Awards magazine!
Ter gelegenheid van de eerste editie van de Pan Asian Awards heeft PAC in samenwerking met haar sponsors het Pan Asian Awards magazine samengesteld. Lees in het blad interviews met onder andere jurylid Ilyaz Nasrullah en journalist en schrijver Pete Wu of verdiep je in de andere projecten van PAC.

Bestel het Pan Asian Awards magazine door contact op de nemen via info@pac.tv!

THE AWARDS – BLOOM
Aziatisch Nederlands talent in bloei

Een exclusieve awards gala met als thema BLOOM, dat staat voor groei en innovatie, schoonheid en vieren. We vieren nieuw talent en geven erkenning aan degenen die iedereen zou moeten kennen voor hun uitmuntende prestaties en positieve impact. Het wordt een avond vol verhalen en zichtbaarheid van inspirerende rolmodellen: van tech entrepreneurs tot schrijvers, van artiesten tot verduurzamers.

PAN ASIAN AWARD

Voor de dromenjagers die met lef en doorzettingsvermogen tot volle bloei zijn gekomen, een indrukwekkende track-record hebben neergezet en daarmee verregaande impact realiseren in hun speelveld. Met deze award willen we de enorme drive van deze mensen om continue door te gaan en te floreren in het zonnetje zetten en de hoeveelheid kennis en ervaring binnen de Aziatisch-Nederlandse communities benadrukken.

joeywinnaar

WINNAAR

JOEY ROUKENS

INNOVASIAN AWARD

Voor de pioniers die op creatieve wijze bijdragen aan een duurzamere wereld door middel van vernieuwing in hun werkveld. We merken dat veel Aziaten betrokken zijn in grensverleggende oplossingen en opmerkelijke kruisbestuivingen. Met deze award werpen we een blik op de toekomst en vieren wede successen van degenen die op een innovatieve, duurzame manier impact creëren.

danwinnaar

WINNAAR

DAN JING WU

RISING STAR AWARD

Voor de opkomende talenten die hun eigen weg inslaan enpotentie hebben om nog veel verder te groeien en impact te creëren. Dit is de veelbelovende nieuwe generatie aan wie het stokje wordt overgedragen. Met deze award zetten we opkomend talent inde schijnwerpers.

haroonwinnaar

WINNAAR

HAROON ALI

JURY

De jury van de Pan Asian Awards 2023 bestaat uit prominente professionals met Aziatisch-Nederlandse roots. Zij zijn onze grote rolmodellen, die een enorme weg hebben afgelegd om hun dromen tot volle bloei te laten komen. Zij zullen de kandidaten beoordelen en de uiteindelijke drie winnaars selecteren. Dit zijn parlementariër Mei Li Vos, meervoudig wereldkampioen schaatsen Kai Verbij en digitaal strateeg en tech journalist van Trouw Ilyaz Nasrullah.

PAN ASIAN AWARDS GALA

De winnaars zijn bekendgemaakt tijdens het Asian Awards Gala op vrijdag 26 mei in Capital C, de creatieve hotspot in Amsterdam.

SPONSORS & PARTNERS