Pan Asian Stories editie #2

PAC gaat door met het organiseren van ontwikkeling, podium en netwerk voor aanstormende schrijvers. Een nieuwe editie van Pan Asian Stories staat in de planning voor de tweede helft van 2023. Houd onze kanalen in de gaten voor de laatste ontwikkelingen!

Planning

We nemen iets meer tijd voor reflectie op en afronding van onze eerste editie. Daarom starten we niet gelijk in september 2022 met een nieuwe open call en in januari 2023 met een nieuwe groep. Eerst willen we de eerste editie evalueren en de tijd nemen om het thema en de opzet voor een nieuwe editie vorm te geven. De tweede editie van Pan Asian Stories staat in de planning om te starten in de tweede halfjaar van 2023. 

We staan niet stil…

Voor deelnemers: wil je meer weten over het programma of de planning voor de nieuwe editie? Neem gerust contact op met het team van Pan Asian Stories. We denken graag met je mee over of je een match met het programma zou zijn of we op een andere manier zien om je te verbinden met het netwerk en de activiteiten van PAC. 

Voor (gevorderde) schrijvers: we willen kijken of er interesse is voor een schrijfgroep die vaker bijeen komt om gericht te werken aan individuele projecten. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te verkennen. 

Voor partners: vanuit PAC staan we altijd open om samenwerkingen aan te gaan met fondsen, uitgeverijen en andere organisaties om een podium te organiseren voor onze makers. 

Contact

Voor vragen kun je contact opnemen met projectleider Pan Asian Stories Liang de Beer via panasianstories@pac.tv.

Choose your Reaction!