Coming soon!

PAC is er om al die geweldige verhalen vanuit verschillende Aziatische perspectieven op te halen én te delen. Dat doen we door onze community/netwerk van allerlei creatieven, van kunstenaar tot kapper en van filmmaker tot tech-specialist. Binnenkort kun je je hier aanmelden voor de community van PAC. 

Accelerator Stimuleringsfonds voor de Journalistiek

We merkten dat er allerlei Aziatisch-Nederlandse creatieven staan te springen om hun verhaal te delen, om samen te werken met elkaar en de media. Maar… zo’n plek is er nog niet. Daarom werkt PAC aan een nieuw online platform. Om dit te realiseren deden we mee aan de Accelerator van het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek. 

Onder begeleiding van een mentor, diverse specialisten en een jury werkten we aan 6 sprints (testrondes) waarbij we telkens een aantal aannames testten. Zo leerden we uit de ene test welke behoeften onze doelgroep heeft en bij de ander aan welke technische aspecten het platform moest voldoen. Ook gingen we met diverse mediamakers van BNNVARA, EO, KRO-NCRV en NOS in gesprek over diversiteit en waar de uitdagingen binnen het medialandschap liggen: waar liggen kansen waar PAC in kan voorzien?

Lees hier de terugblik op de accelerator. Later dit jaar kun je je aanmelden voor de community en alle leuke extra’s

Wil je op de hoogte blijven van de community?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste de aankondiging.