Doneren

Pan Asian Collective maakt en deelt verhalen vanuit Aziatisch-Nederlandse perspectieven. Als collectief van programmamakers, creatives en storytellers is PAC een aanjager voor meer representatie en empowerment van Aziaten in Nederland. Hiermee werkt PAC actief mee aan een meer inclusieve samenleving gericht op groei en samenwerking.

We beginnen dialogen door activiteiten, programma’s live en online en meet-ups te organiseren voor iedereen. Allemaal mogelijk dankzij donaties. Wil je ook iets extra’s bijdragen? Word donateur van PAC!

Schenkingen, donaties en giften zijn altijd welkom. De vereniging is door de Belastingdienst aangewezen als een Culturele Algemeen Nut Beogende Instelling (Culturele ANBI). De vereniging is daarmee vrijgesteld van betaling van schenkings- en successierechten. En je gift is daarmee aftrekbaar van je inkomstenbelasting.

Maximaal belastingvoordeel

Een periodieke gift met maximaal belastingvoordeel is eenvoudig te regelen door gebruik te maken van een schenkingsovereenkomst. Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen hierover? Stuur ons een e-mail naar: info@pac.tv ovv schenkingsovereenkomst. U krijgt dan alle informatie op de e-mail.

PAC  heeft met terugwerkende kracht naar 27-10-2019 de Culturele ANBI status verkregen. Lees meer over de geldende regels voor belastingaftrek.