PAC vertelt verhalen, verrijkt het podium met diversiteit, geeft ruimte aan meer perspectieven, verruimt de blik op Aziaten in Nederland. 

We verruimen ons blik, we beginnen dialogen met events, programma’s live en online door activiteiten, programma’s en meet-ups voor iedereen. Allemaal mogelijk dankzij donaties. Wil je ook iets extra’s bijdragen? Word donateur van PAC!!

Schenkingen, donaties en giften zijn altijd welkom. De vereniging is door de Belastingdienst aangewezen als een Culturele Algemeen Nut Beogende Instelling (Culturele ANBI). De vereniging is daarmee vrijgesteld van betaling van schenkings- en successierechten. En je gift is daarmee aftrekbaar van je inkomstenbelasting.

Maximaal belastingvoordeel

Een periodieke gift met maximaal belastingvoordeel is eenvoudig te regelen door gebruik te maken van een schenkingsovereenkomst. Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen hierover? Stuur ons een e-mail naar: info@pac.tvl ovv schenkingsovereenkomst. U krijgt dan alle informatie op de e-mail. 

PAC  heeft met terugwerkende kracht naar 27-10-2019 de Culturele ANBI status verkregen. Lees meer over de geldende regels voor belastingaftrek.

Eenmalige Donatie
Totaal