Pan Asian Stories: Bereik je publiek en uitgever workshop met Lara Nuberg

De workshop begint met een fun fact. Lara Nuberg begon haar blog ‘Gewoon een Indisch Meisje’ in 2017 in het Volkshotel, waar nu PAC kantoor houdt en de schrijvers van PAN ASIAN STORIES bijeenkomen. 

Sinds 2017 heeft Lara naam opgebouwd. Ze laat regelmatig van zich horen in het publieke debat, maar doet ook onderzoek, werkt mee aan educatieve projecten en schrijft op dit moment aan haar eerste roman ‘Gado Gado’ bij Das Mag. Eerder publiceerde ze met kunstenaar Indonesische Lala Bohang de autobiografische zoektocht ‘In haar voetsporen’. 

De workshop is de vierde bijeenkomst in het traject van PAN ASIAN STORIES. De deelnemende schrijvers zijn druk bezig met het schrijven aan hun eigen projecten. Lara prikkelde de deelnemers door ze een stukje te laten schrijven naar aanleiding van twee foto’s. In de groep analyseerden ze vervolgens de eigen stijl, en dus de eigen stem van de schrijvers. 

Lara deelde ook tips & tricks over het versterken van je eigen stem, niet alleen in het werk zelf maar ook door je zichtbaarheid en netwerk te vergroten. Uiteindelijk is dat de sleutel om een podium en een uitgever voor je werk te vinden. Een match vinden met een redacteur en een uitgever is een proces met pieken en dalen, zo vertelde Lara. Uiteindelijk vond ze haar plek bij Das Mag en daar werkt ze aan haar fictiedebuut. 

Nieuwsgierig naar de schrijvers en hun werk? Volg het traject van de schrijvers via #panasianstories

Choose your Reaction!