Over Kleur gesproken

0

 

Wie ben je als persoon als je jezelf niet terug kan zien, als je jezelf niet kan spiegelen?

In het programma ‘Over Kleur gesproken’ gaan Hui-Hui Pan en actrice Jennifer Hoffman (bekend van ‘De Luizenmoeder’ en ‘Deep Shit’) met elkaar in gesprek over diversiteit en inclusie in de Nederlandse televisie-en film industrie. Wat maakt de één mee, wat de ander niet meemaakt? Wat doet dit met de ander?

Wie ben ik? Wie wil ik zijn? Wie kan ik zijn?’ Deze simpele maar essentiële vragen klinken zo normaal, maar zijn moeilijk te beantwoorden als je zelf niet in media gerepresenteerd wordt. ‘Kleur’ en jezelf daarin herkennen is daar onderdeel van.

In een eerlijk, open en kwetsbaar gesprek worden een van de topics besproken waarom representatie zo belangrijk is (en waarom PAC is ontstaan)

In deze 5-delige samenwerking tussen Kleur, Omroep HUMAN en Nederlands Film Festival (NFF) spreken verschillende makers met elkaar over ‘Kleur’.

Choose your Reaction!
Leave a Comment

Your email address will not be published.