Ik Azië: Talkshow

0

 

“Wie ben ik? En in hoeverre betekent Azië iets voor mij?” In Nederland leven meer dan een miljoen Nederlanders met een band met Azië! Toch ervaren velen van hen Azië als iets ongrijpbaars, zelfs als hun roots met Azië sterk zijn.

Een talkshow met alle makers over wat Ik Azië hun gebracht heeft en welk verhaal het dichts bij hen staat. Wat heeft deze zoektocht voor hun gebracht, en hoe werkt de multidisciplinaire groepstentoonstelling? Ik Azië is een multidisciplinaire groepstentoonstelling van vier makers waarin zij de existentiële vraag naar hun roots te verkennen. Tegelijkertijd vertellen zij ook het verhaal van talrijke bijna onzichtbare Aziaten in Nederland.

De expositie is een samenspel tussen de volgende projecten:
Hafu2Hafu van fotograaf Tetsuro Miyazaki
Indo World Photo Project – Hoezo Indo? van fotograaf Armando Ello
Peranakan van fotograaf Kevin Kwee
Guess Who? – de Aziatische editie van multidisciplinair designer en fotografe Rui Jun Luong

Kijk de talkshow hieronder terug.

Choose your Reaction!
Leave a Comment

Your email address will not be published.