Hui-Hui Pan geïnstalleerd als één van de 25 leden in de Maatschappelijke Inspiratieraad van NCDR

 

Op dinsdag 31 januari j.l. is PAC oprichter Hui-Hui Pan geïnstalleerd als één van de 25 leden in de Maatschappelijke Inspiratieraad van de Nationaal Coördinator tegen Discriminatie en Racisme (NCDR).

De NCDR brengt een nationaal programma tegen discriminatie en racisme uit waarbij de signalen uit de samenleving als input dienen. Dit biedt de ruimte om jaarlijks accenten te leggen in de aanpak, maar betekent ook dat er lopende het jaar aandacht kan uitgaan naar andere terreinen en onderwerpen. Het programma biedt houvast en geeft helderheid en is bedoeld om ruimte te geven om te komen tot een echte versterking van de aanpak. Het actieprogramma wordt jaarlijks aangeboden aan de Tweede Kamer door de Minister van Binnenlandse Zaken, als coördinerend minister.

Met de benoeming van Hui-Hui als lid in de Maatschappelijke Inspiratieraad (MIR) zal de NCDR onder andere bekrachtigd worden op het gebied van Anti-Aziatisch racisme.

Lees hier meer over de NCDR en hun aanstaande activiteiten.

Choose your Reaction!