PAC x OBA: Makers kans of uitdaging. De impact van een bi-culturele achtergrond

0

Deel 2 van een serie programma’s over het doorbreken van stereotypen en stigma’s vanuit Aziatisch-Nederlandse perspectieven.

Volgens KVK Boekwerk kent Nederland meer dan 18.000 auteurs met maar liefst 5800 gepubliceerde boeken in 2019. Slechts enkele van deze auteurs hebben Aziatische roots. Hoe komt het dat er zo weinig Aziatisch-Nederlandse auteurs zijn? Is de drempel zo hoog? En in hoeverre speelt identiteit hier een belangrijke rol. We gaan in gesprek met verschillende Aziatisch Nederlandse schrijvers die recent een boek gepubliceerd hebben.

Gasten: Pete Wu, Marcel van Kanten, Shantie Singh, Diana Tjin en Nhung Dam.

Tags:
Choose your Reaction!
Leave a Comment

Your email address will not be published.