Happy Midautumn Festival!

0

EEN FIJN EN GELUKKIG MIDHERFSTFESTIVAL Het is weer zover! Morgen wordt namelijk het Midherfstfestival gevierd, een van de belangrijkste festival is verschillende Aziatische landen dat ook hier in Nederland veelvoudig gevierd wordt. Wai Ping Dun en haar zoon Kin Ping Dun van de bekende toko Dun Yung in Amsterdam vertellen ons waarom dit feest zo belangrijk is en waarom dit gevierd wordt. Wil je nog meer te weten komen over deze bijzondere viering? Check dan onze website voor het hele verhaal achter het Midherfstfestival! Filmtip! De Netflixfilm ‘Over the Moon’ of ‘Fei fei en de maan’ neemt je mee in het verhaal achter de maancake en de maangodin, lees meer ook op onze website. Met dank aan Wai Ming en Kin Ping Dun, voor de gastvrijheid en de tijd die zij voor ons hebben gemaakt! Show some love and support to @dunyongamsterdam ! Namens PAC een fijne en gelukkige Mid-Autumn festival! Credits Interviewees: Wai Ming en Kin Ping Dun Interviewer: Kayleigh Cheng Film en edit: Noor Verbiest Locatie: Dun Yong, Stormsteeg 9, Amsterdam

Choose your Reaction!
Leave a Comment

Your email address will not be published.