De PAC Agenda is hét startpunt voor cultuurliefhebbers op zoek naar inspiratie voor verhalen vanuit Aziatische perspectieven, gemaakt door en met Aziatisch (Nederlandse) makers. Van theatervoorstellingen, films, exposities, boeken tot debatten, bijeenkomsten en events.
Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Everything Everywhere All At Once (extended cut)

6 april 2023 - 12 april 2023Michelle Yeoh schittert samen met Ke Huy Quan in deze veelgeprezen film. De film gaat over Evelyn die samen met haar man Waymond een onsuccesvolle wasserette heeft. Exact op het moment dat het allemaal te veel wordt, verscheurt het universum in een oneindig aantal universums en is Evelyn niet langer alleen een wasserettehouder, maar ook internationaal bekende filmster, kungfu-meester, chef-kok of misschien de held die iedereen al die tijd nodig had.

Met de extended cut krijg je een laatste kans om deze bijzondere oscarwinnaar in de bioscoop te zien. Voor de film start, zal er een introductie te zien zijn door het regisseursduo Daniel Kwan en Daniel Scheinert en als toetje wordt er nog een blooper-reel geserveerd.

‘Everything Everywhere All At Once (extended cut) is nu te zien in verschillende bioscopen door het land. Check voor de tijden en tickets de bioscoop bij jou in de buurt.

Gegevens

Begin:
6 april 2023
Einde:
12 april 2023
Evenement Categorie:

Tip PAC!

Stuur jouw tip in!