PAC Avatar Night recap

Op 22 februari kwam de nieuwe Avatar the Last Airbender live-action serie uit op Netflix! Om dit te vieren organiseerde Pan Asian Collective een heuse Avatar Night in Filmtheater Kriterion in Amsterdam.

Om de kennis van Boek 1 weer bij te schaven was er een pubquiz van Caitlin Spaans en Jessy Wong. Gasten konden genieten van een Avatar-inspired diner met Watertribe-noodles en een coco-cactus dessert door Hui-Hui Pan. De winnaar van de pubquiz kreeg een o.a. een superzachte Appa-knuffel mee naar huis!

Vervolgens verzamelde iedereen om de allereerste aflevering op het witte doek te kijken, een fantastische ervaring!

Dank aan Filmtheater Kriterion Amsterdam, Christine Yan, Kimberly de Bruin, Zoë Horsten en aan alle aanwezigen voor deze gezellige avond!

Choose your Reaction!