PAC Je Boek! Podcast Aflevering 4

In de vierde aflevering van de podcast duiken Marijke Phoaen Lisa Tjen in het verhaal van schrijfster Shantie Singh en haar boek De Kier.

Het boek gaat over de jonge ambtenaar Uma die in Rotterdam het verschil wil maken in de levens van kwetsbare vrouwen die onzichtbaar zijn voor de buitenwereld. Maar bij het realiseren van deze ambitie stuit ze op tegenstand in de politiek. Collega-ambtenaren laten haar vallen en zelfs vrouwen die in feite hetzelfde doel nastreven zitten haar dwars. Ook de worsteling om in haar persoonlijke leven de vrijheid te krijgen voor het maken van eigen keuzes en een onmogelijke liefde maken het haar moeilijk overeind te blijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.