PAC Je Boek! Bookclub editie #5

0

Dit keer duiken we in het onderwerp van mentale gezondheid! We lezen het boek ‘Permission To Come Home: Reclaiming Mental Health As Americans’ van Jenny Wang.

Jenny Wang is een Taiwanees-Amerikaanse klinisch psycholoog en spreker op het snijvlak van Aziatisch-Amerikaanse identiteit, mentale gezondheid en raciale trauma’s. Haar professionele missie is om de mentale gezondheid binnen de Aziatische gemeenschap te de-stigmatiseren en Aziatische Amerikanen in staat te stellen prioriteit te geven aan hun eigen mentale welzijn.

Haar boek ‘Permission To Come Home: Reclaiming Mental Health As Americans’ confronteert en ontwricht het stigma waarmee Aziatische Amerikanen worden geconfronteerd bij de zorg voor hun mentale gezondheid. Dr. Jenny Wang verweeft haar persoonlijke verhaal als Taiwanese Amerikaan en inzichten als clinicus met evidence-based tools, en geeft lezers de kans en kracht om hun mentale en emotionele zelfzorg te omarmen, terwijl ze de rijkdom van hun erfgoed begrijpen, eren en daarmee een nieuwe volledige identiteit belichamen.

We bespreken dit boek op woensdag 17 augustus van 19.30 – 21.30 in Amsterdam.
Wil je hierbij zijn, stuur ons een DM of e-mail via bookclub@pac.tv

Bron: jennywangphd.com | @barnesandnoble

Choose your Reaction!
Leave a Comment

Your email address will not be published.