PAC Je Boek! Podcast

0

 

Luister naar onze eerste ‘PAC Je Boek!’ podcast van onze gelijknamige boekenclub!

Marijke Phoa, initiatiefneemster van de PAC Je Boek! Podcast en Lisa Tjen, initiatiefneemster van de PAC Je Boek! Bookclub, gaan het hebben over het boek Minor Feelings van Cathy Park Hong en Searching For Sylvie Lee van Jean Kwok.

Voel jij je gezien? Gehoord? Of misschien toch net niet…?
Lezen over ervaringen van anderen die ook in jouw schoenen staan, maar net op een andere manier, verruimt de kennis over je identiteit.

Lisa is de boekenclub begonnen om juist dit met anderen mensen te delen en samen te leren over hoe Aziaten opgroeien in Nederland en wat er allemaal bij komt kijken. En Marijke wil met de PAC Je Boek! Podcast graag iedereen betrekken om onze levensbeelden met elkaar te delen en dat mensen gemiste boekenclub sessie nog kunnen terug horen in vorm van een podcast.

In de eerste twee afleveringen vertellen Marijke en Lisa op een hele duidelijke en gedetailleerde manier wat voor gevoel zij bij het boek van Cathy Park Hong en Jean Kwok krijgen. En wat de schrijfster volgens hun visie bedoeld met haar verhaal.

Choose your Reaction!
Leave a Comment

Your email address will not be published.