PAC – Weekend tips #11

0

Weekend tips #11

Nieuw week, nieuwe tips! Dus we hebben weer diverse tips voor dit weekend! Check onze website voor meer info!

Kennismakers – ROEM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afbeelding van @roemleiden/ Instagram

Maak kennis met de ‘kennismakers’! Stichting ROEM werkt dit najaar aan een nieuw project met als doel het stimuleren van kruisbestuiving tussen kunst en wetenschap. De makers van Stichting ROEM hebben samen met studenten van de Universiteit Leiden onderzoek gedaan naar het samenspel van artistieke en academische onderzoeksmethoden wat heeft geresulteerd tot een interactieve expositie waarin je ondergedompeld wordt in een wereld waarin kunst, experiment en onderzoek samenkomen. Ook worden er lezingen en workshops verzorgd rondom het thema kunst en wetenschap. Zo is er een lezing over het uitdagen van het biomedische paradigma door middel van kunst en design met curator Eline Fung Fen Chung en kunstenaar Kuang-Yi Ku.

Voor meer informatie ga naar: https://bit.ly/3kedGaM

Poëziebundel presentatie: ‘Cross-Stitched Words’ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afbeelding van eindhoven.op-shop.nl

Schrijver en dichter Chaitali Sengupta presenteert dit weekend haar debuutboek Cross-Stitched Words in Bibliotheek Eindhoven. Het boek bestaat uit een verzameling van prozagedichten. Met haar mooie woorden probeert Chaitali in contact te komen met het innerlijke leven door middel van woorden, beelden en poëzie. Vanuit haar eigen ervaringen behandelt ze zowel persoonlijke als verschillende maatschappelijke thema’s 

Voor meer informatie ga naar: https://bit.ly/3obE5Hc

WONG – Party like a king

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afbeelding van @senseasianeu/ Instagram

Zin om te feesten, dansen en drinken? Ga dan naar de WONG Asian party bij Munch in Rotterdam! Tijdens deze party kan je genieten van goede tunes, neem al je vrienden mee en trek je meest hot en classy outfit aan en go party!

Voor meer informatie ga naar: https://bit.ly/3o2cJDe

TomoFair 2021

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afbeelding van Nikki Smits

De leukste en grootste indoor Japanse markt van NL is dit weekend weer, in Amsterdam! Hier kun je genieten verschillende activiteiten en shows met o.a. gaming, anime, cosplay dating show/catwalk, manga, karaoke en kun je Japanse merchandise kopen. Nieuw dit jaar zijn de: TomoTaste-kraampjes, een Japanse live cooking event! Diverse soorten Japans streetfood en andere bijzondere culinaire kunsten worden live voor je voorbereid. Denk aan heerlijke Osaka crêpes, bubble tea, Yakitori en nog heel veel meer! Neem een bezoekje en ervaar een beetje van Japan in Amsterdam!

Voor meer info ga naar: https://bit.ly/3mX1qxa

 Eternals 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afbeelding van pathe.nl

Yess, er is weer een nieuwe marvel film in de bioscoop! ‘Eternals’ is geregisseerd door  door de Chinees-Amerikaanse Chloé Zhao,  die eerder dit jaar als eerste Aziatische vrouw een oscar won voor haar dramafilm ‘Nomandland’.. Eternals volgt een groep buitenaardse helden die al sinds het begin van de mensheid de aarde beschermen tegen het kwaad. Wanneer monsterlijke wezens, waarvan men dacht dat ze verloren waren gegaan in de geschiedenis, op mysterieuze wijze terugkeren, worden de Eternals gedwongen zich te herenigen om de mensheid opnieuw te verdedigen.

Een paar bekende Aziatische acteurs spelen in de film: Gemma Chan,(Crazy Rich Asians, Fantastic Beasts) en maakt Ma Dong-Seok (Train to Busan) zijn Hollywood-debuut met een rol in Eternals. Ga jij de film kijken dit weekend?

Voor meer informatie ga naar: https://bit.ly/3bRdU2L

 

 

Choose your Reaction!
Leave a Comment

Your email address will not be published.