[:nl]TK 2021 #NLKiest[:]

0

[:nl]

Van 15 t/m 17 maart zijn de Tweede Kamerverkiezingen. Dit vormt de gelegenheid om van jouw stemrecht gebruik te maken en invloed uit te oefenen op de samenstelling van het parlement en het kabinet. Met zo’n 18.000 voorkeurstemmen kan een kandidaat in de Kamer komen.
Welke partij heeft jouw voorkeur? Wie is voor jouw de volksvertegenwoordiger die staat voor de thema’s en agendapunten die jij belangrijk vindt en waar jij je in herkent? Het zou mooi zijn als de Tweede Kamer een rijke afspiegeling zou zijn van onze diverse Nederlandse samenleving. PAC ziet graag talentvolle representatie met Aziatische roots terug in de Kamer en biedt ze graag het podium.
Wil je weten welke kandidaten met Aziatische roots er meedoen volgende week? Van de 37 verschillende partijen, vielen de volgende kandidaten ons op. Met meerdere van hen zijn de afgelopen periode door ons geïnterviewd. Wie zijn zij en waar staan zij voor? Bekijk de interviews terug op onze Omroep PAC’s IGTV’s kanaal.

[:]

Choose your Reaction!
Leave a Comment

Your email address will not be published.