De PAC Agenda is hét startpunt voor cultuurliefhebbers op zoek naar inspiratie voor verhalen vanuit Aziatische perspectieven, gemaakt door en met Aziatisch (Nederlandse) makers. Van theatervoorstellingen, films, exposities, boeken tot debatten, bijeenkomsten en events.

 

Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Samen aan Tafel voor Mensenrechten

10 december 2023


Samen aan Tafel voor Mensenrechten

Op 10 december, Internationale Mensenrechtendag, gaan we samen met maatschappelijke organisaties en initiatieven aan tafel voor de mensenrechten.

Tijdens het programma en het diner, verzorgd door de kok van Sexyland World, willen we iedereen die zich inzet voor mensenrechten een hart onder de riem steken. Elkaar vasthouden en elkaar beschermen als maatschappelijke organisaties, betrokken burgers, activisten en initiatieven. We hebben een cultureel programma met spoken word, muziek en pitches van o.a. Afro Grooves x Amsterdam City Rights, Joana Cavacao, Sobhi Kathib en Sandra Pham. Ook is er ruimte voor het delen van ervaringen.

Er zijn elke dag acties en demonstraties, iedereen zet zich in. Deze solidariteitsmaaltijd is er om uit te wisselen hoe het met ons gaat en waar we samen naartoe willen. Je bent niet alleen, samen staan we sterk.

Programma
Inloop | vanaf 14.30,
Start programma | 15.00
Diner | 16.00 – 17.30  (n.b. het diner heeft beperkte plekken, dus reserveer op tijd!)
Rest programma | 17.30 – 19.00

We kijken er naar uit je te ontvangen in Sexyland World aan de Noordwal 1 in Amsterdam (Amsterdam Noord, pont NDSM).

Samen aan Tafel voor Mensenrechten!

Locatie

Sexyland World
Noordwal 1
Amsterdam, 1021PX

Organisator

Samen Tegen Racisme

Tip PAC!

Stuur jouw tip in!