PAC lanceert reeks literaire avonden en boekenreeks op 5 juli

In samenwerking met de Openbare Bibliotheek van Amsterdam lanceert Pan Asian Collective op 5 juli officieel haar boekencollectie én de reeks literaire avonden onder de naam Pan Asian Stories live. 

Begin dit jaar verschenen drie boeken van Aziatisch-Nederlandse handen. De roman Definitie van Liefde van actrice en schrijfster Nhung Dam, het boek Polderjapanner waarin auteur Fumiko Miura over de verschillen en overeenkomsten tussen Nederland en Japan en het boek Boerenkool met stokjes waarin Aki Watano vertelt hoe het is om op te groeien tussen twee culturen.

Ondanks dat de boeken in allerlei opzichten van elkaar verschillen gaan we op 5 juli in de Openbare Bibliotheek in Amsterdam met de drie auteurs in gesprek over hoe zij als Aziatisch-Nederlandse vrouwen zich bewegen in een wereld waarin ze niet veel rolmodellen hebben.

Diezelfde avond vind ook de lancering plaats van de Pan Asian boekencollectie. De boeken in de Pan Asian boekencollectie staan voor de verscheidenheid van de Aziatische diaspora en bieden jou herkenning en nieuwe inzichten. Je vindt boeken in alle genres, in zowel het Nederlands als Engels.

? 5 juli
?Openbare Bibliotheek Amsterdam,
Oosterdokskade 143 Theaterzaal
? 20.00 – 22.00 uur

Meld je hier gratis aan.

Choose your Reaction!