PAC je boek! Bookclub Editie #2

0

De boekenclub gaat deze editie voor fictie! Het tweede boek dat we lezen is “Searching for Sylvie Lee” van Jean Kwok, ook in het Nederlands vertaald met de titel “De perfecte zus”. De inspiratie voor het boek komt voort uit het tragische verlies van haar broer Kwan. Het personage Sylvie Lee gaat naar Nederland om haar oma te bezoeken en verdwijnt ineens. Haar zus Amy gaat op zoek, maar ontdekt verschillende pijnlijke geheimen.

Bij het lezen kan je de volgende leesvragen meenemen:
– Wat vind je opmerkelijk of mooi aan het boek?
– Waar herken jij jezelf in en waar totaal niet in?

– Zijn er onderwerpen waarover jouw mening is veranderd na het lezen van het boek?

Op woensdag 9 februari 2022 van 19.30 tot 21.30 is de boekbespreking. Wanneer de maatregelen het toelaten vindt dit plaats op ons PAC kantoor in Amsterdam. Geef je hiervoor op via DM of stuur een e-mail naar bookclub@omroeppac.nl
Choose your Reaction!
Leave a Comment

Your email address will not be published.