De eerste editie van Pan Asian Stories gaat van start!

Eind januari start het nieuwe talentprogramma Pan Asian Stories met negen aanstormende schrijvers. Tijd om de Nederlandstalige literatuur te verrijken met meer diverse perspectieven en een bijdrage te leveren aan het vinden en ontwikkelen van bi-culturele auteurs.

De oproep van PAC voor deelnemers voor de eerste editie van Pan Asian Stories leverde een verscheidenheid aan divers Aziatisch talent op. Variërend in leeftijd van 22 tot 41 jaar, allen met roots in Azië: van Irak, Afghanistan tot aan Taiwan en Indonesië.

De jury bestaande uit Kevin Groen, Jonneke de Zeeuw, Ilias Zian en Sanne Walraven selecteerde uit alle aanmeldingen negen enthousiaste deelnemers. In de aanmeldingen zagen we een grote diversiteit aan genres en stijlen, de geselecteerden vielen op door hun originaliteit, stijl en taalgebruik.

Daarom presenteren wij met trots de deelnemers aan Pan Asian Stories 2022:
Jade Tao, Tonya Sudiono, Michael Schnörr, Pippa Sterk, Aischa Ali, Emeral Liu, Mara Liem, Lidy de Leeuw en Carol Cheung.

Wil je ons mee volgen in deze journey? Volg ons dan op dit account of op onze andere socials! Of als je ons mee wilt helpen, sluit je dan aan bij onze community en word lid

Choose your Reaction!