Podcast Mental Health Awareness: tussen twee culturen in

0

Mental Health! Veel culturen gaan daar op hun eigen manier mee om. Maar wat nou als je in meerdere culturen opgroeit, waar de manier om ermee om te gaan erg van elkaar verschilt? Wing en Phuong zijn beiden opgegroeid met zowel de Nederlandse cultuur, als de Chinese en Vietnamese cultuur. Leven in die twee werelden geeft je natuurlijk veel rijkdom, maar ook zo z’n struggles. Want de impact van bijvoorbeeld racisme of je nergens echt thuis voelen kan groot zijn. Ook kunnen bepaalde culturele verschillen soms lastig zijn, zoals niet over gevoelens praten of juist heel uitbundig contact maken. Door het gesprek aan te gaan en zelf te vertellen over hun reis en worstelingen hopen zij dit gesprek in de Asian community uit de taboe sfeer te trekken. Check in onderstaande podcast het mooie gesprek.

Choose your Reaction!
Leave a Comment

Your email address will not be published.