PODCAST -MENTAL HEALTH AWARENESS tussen twee culturen in

Mental Health! Veel culturen gaan daar op hun eigen manier mee om. Maar wat nou als je in meerdere culturen opgroeit, waar de manier om ermee om te gaan erg van elkaar verschilt? Wing en Phuong zijn beiden opgegroeid met zowel de Nederlandse cultuur, als de Chinese en Vietnamese cultuur. Leven in die twee werelden geeft je natuurlijk veel rijkdom, maar ook zo z’n struggles. Want de impact van bijvoorbeeld racisme of je nergens echt thuis voelen kan groot zijn! Ook kunnen bepaalde culturele verschillen soms lastig zijn, zoals niet over gevoelens praten of juist heel uitbundig contact maken. Door het gesprek aan te gaan en zelf te vertellen over hun reis en worstelingen hopen zij dit gesprek in de asian community uit de taboe sfeer te trekken. Check het mooie gesprek hier!

Vrijdag 22 oktober om 20:00 uur organiseert PAC (Pan Asian Collective) samen met het OBA een interactieve talkshow om onderwerpen zoals mental health met elkaar te bespreken. Feel free to join! tickets of aanmeldingen kunnen online

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.