PAC Je Boek! Podcast Aflevering 9

 

In de negende aflevering van de PAC Je Boek! Podcast nemen Marijke Phoa en Lisa Tjen ons mee in de roman ‘If I Had Your Face’ van Franches Cha.

In Zuid-Korea, waar onmogelijke schoonheidsidealen en meedogenloze sociale hiërarchieën je achtervolgen, balanceren vier vrouwen op het scherpst van de snede: Kyuri, een mooi ‘kamersalon’-meisje dat wordt betaald om rijke zakenlieden na sluitingstijd te vermaken. Miho, een kunstenaar wiens leven verstrikt raakt in de nakomelingen van de superrijke elite. Ara, een haarstylist wiens obsessie met een K-popster haar tot gewelddadige uitersten leidt. En tenslotte Wonna, hun buurvrouw, zwanger van een kind dat ze niet kan betalen.

If I Had Your Face speelt zich af in Seoul en is de debuutroman van Frances Cha over vrouwelijke kracht, veerkracht en de troost die vriendschap kan bieden.

 

Choose your Reaction!