PAC Je Boek! Podcast Aflevering 8

 

In de achtste aflevering van de PAC Je Boek! Podcast nemen Marijke Phoa en Lisa Tjen ons mee in de essaybundel ‘East Side Voices’ van Helena Lee

Deze gedurfde, unieke collectie bevat een rijk spectrum van ervaringen uit de Oost- en Zuidoost-Aziatische diaspora die tegenwoordig in Groot-Brittannië wonen.

Met originele essays en poëzie van beroemdheden, prijswinnende literaire sterren en opwindende nieuwe schrijvers, neemt ‘East Side Voices’ ons mee naar vele plaatsen: van de frontlinies van de NHS in het midden van de Covid-pandemie tot de set van een Harry Potter film, van een bruisend Londens restaurant tot een spiritfestival in Myanmar. In het proces navigeren we door de erfenissen van familiegeschiedenis, raciale identiteit, assimilatie en verschil.

 

Choose your Reaction!