Wie zijn wij?

Wij zijn gamechangers die het gevestigde medialandschap extra kleur geven, vanuit een Aziatisch-Nederlands perspectief.

Wij zijn mediamakers, storytellers, creatievelingen, verbinders en entrepreneurs.

PAC bestuur

Hui-Hui Pan
Hui-Hui is cultureel organisator, strateeg en verbinder. Sinds 2006 actief op diversiteit en inclusie en Aziatische representatie. Met name in de Nederlandse kunst, cultuur- en mediasector.
Bei Wang
Bei Wang is mediaconsultant, intercultureel communicatiestrateeg en docent gespecialiseerd in de publieke sector, private sector, media en creatieve industrie. 
Giovanna Chen
Giovanna Chen is cross-cultural connector met een achtergrond in branding en PR, actief op het snijvlak van kunst en cultuur, creatieve sector, food en sport.
Kevin Groen
Kevin Groen is gedragsexpert, D&I coach en spoken word artiest die de confrontatie opzoekt met ongemakkelijke thema’s.
Laiying Wang
Laiying is presentator, zangeres (ex-Miss Saigon als understudy van de hoofdrol Kim) en eigenaar van restaurant Asian Spoon.

Raad van toezicht PAC


Simone van de Ende
Simone van den Ende is werkzaam als coach voor presentatoren, politici en leidinggevenden in het bedrijfsleven. Ze was 10 jaar hoofd kunst, cultuur en drama bij de AVRO, later Avrotros. Nu ontwikkelt ze, naast haar coachingspraktijk, drama formats en geeft les op diverse media en kunst opleidingen.

Jie-Ming Chung
Jie-Ming Chung is ondernemer en adviseur met bijna 20 jaar ervaring in de internationale film en tv industrie. Daarnaast is hij co-founder van Terra Media een film en televisiebedrijf voor impact media.
Ardi Bouwers
Ardi Bouwers, oprichter van adviesbureau China Circle, is sinologe met een brede ervaring in interculturele communicatie, journalistiek en management. Als adjunct hoofdredacteur heeft ze bij Radio Nederland Wereldomroep leiding gegeven aan journalisten uit de hele wereld, met name uit China, Indonesië en het Midden-Oosten.
Fabian Bern
Fabian Bern, oprichter en CEO van MANY. Groei-expert, social media strateeg en early adopter van TikTok.
Joyce Huisman
Joyce Huisman is schrijver, connector en branding specialist met meer dan 20 jaar ervaring in de media en in branding.  Joyce is altijd op zoek naar gemeenschappelijke belangen en complementaire kwaliteiten, van op het oog uiteenlopende partijen om nieuwe, succesvolle verbindingen te smeden en innovatie te genereren.