We worden gevormd door verhalen over de wereld, mensen en onszelf. Maar wat als je jezelf niet herkent in de verhalen die je in de media ziet? PAC gelooft in overeenkomsten die verbinden: passies, dromen en uitdagingen. Laten we verder kijken dan stereotyperingen, beter luisteren naar waar het écht om draait. Wij zijn niet ‘de ander’. Wij zijn net zoals jij.Verbreed je horizon.

De bewustwordingscampagne ‘Wat is jouw connectie? #Verbreedjehorizon’ bestaat uit zes videoportretten van Nederlanders die een connectie met Azië hebben. De persoonlijke verhalen laten de gelaagdheid van Aziatische mensen zien. Zo kunnen meer mensen zich herkennen en verbreden we elkaars horizon.

Zes personen, één connectie
Van een filosofiestudente tot danser en van ‘de eerste allochtone burgermeester’ tot loopbaancoach. Maak kennis met Maya Aumaj, Elisa Ng, Jade Oosten, Roy Ho Ten Soeng, Fazle Shairmahomed en Alice Wong.

Deel jouw verhaal
Welk verhaal sprak jou het meeste aan? Wat is jouw connectie met Azië? Deel je verhaal op social media met #VerbreedJeHorizon.

Verhalen

Partners