Hele dag

Indonesië Getekend

Den Haag Beeld en Geluid presenteert de tentoonstelling ‘Indonesië Getekend’ waarin bijzondere prenten te zien zijn van belangrijke politieke tekenaars uit de tijd van de Onafhankelijkheidsoorlog. Deze tekenaars publiceerden in verschillende kranten en tijdschriften die het verzuilde Nederland rijk was. Met hun scherpe tekeningen gaven ze kritisch commentaar op de verschillende spelers in de oorlog en op de politieke arena ... Read More

Japan Light Festival

Dit weekend is Amsterdam aan de beurt voor het Japan Light & Food Festival. Hou jij van sushi, Japanse kersenbloesem én talloze lichtjes in de duisternis? Dan kan jij je hart ophalen. Het evenement is een food festival in het teken van Japan en licht. Vol met culturele aspecten, divers Japans eten, lichtgevende kersenbloesems, sake bar en nog meer.

Featured Uitgelicht

Ik Azië

Openbare Bibliotheek Amsterdam Oosterdokskade 143, Amsterdam

Wat betekent Aziatisch zijn? In deze expo brengen we werken van Aziatisch-Nederlandse makers samen die vanuit hun zoektocht ieder een project gestart zijn over de ‘Aziatische identiteit’. Met o.a. 'Guess Who? - the Asian Edition' van Ruijun Luong.